Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твМиша е новата книга на Надя Брайт,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твМиша е новата книга на Надя Брайт,
Коментари Харесай

Надя Брайт: В България домашното насилие дори не беше престъпление до скоро

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" Миша " е новата книга на Надя Брайт, показа гостенката си и нейното създание водещият на вечерното шоу по 7/8 тв Иво Сиромахов и добави: Всяка трета жена в България е била жертва на домашно принуждение - разки тематиката той. 

" В Белгия, в случай че се обадиш за домашно принуждение, идват четирима души служители на реда и се отнасят извънредно съществено, при нас не е по този начин. Не те взема насериозно самото общество. 

Ако има принудител, в някои държави го изнасят от там. При нас до скоро даже не беше закононарушение. Начинът да се помогне, е като спрем да съдим жертвите, отговорен е насилникът. Да, избрала си го неправилно, да трябвало е да си тръгнеш, само че виновникът не е жертвата. У нас даже хората се опасяват от насилника и за това не се намесват. Книгата е за модерната градска жена, която в едни миг остава без упования, само че постоянно има упования. Разказала съм и за себе си, несъмнено, за брака си и за други обстановки... ", разки авторката, която е и стендъп комедиант.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР